WIE IS NEESKE?

Mensen kennen mij als een spontaan, enthousiast en vrolijk persoon met een flexibele, open en behulpzame instelling. 

Mijn creativiteit komt niet uit de lucht vallen. Mijn familie, opa’s en oma’s, ouders en mijn zus zijn allemaal zeer creatief. Kunstenaars, architecten en communicatie en reclamebureau. Ik heb het niet van een vreemde. 

Als jong meisje wilde ik graag eerst mode-ontwerpster worden. Daarna kunstenares. Door mijn doorzettingsvermogen wilde ik graag doorleren, maar wel iets creatiefs en met mijn handen.
Mijn zoektocht eindigde bij de Academie voor Art-Direction and Design in Amsterdam.
Mijn vader had een plek om een jaar stage te lopen in zijn reclamebureau waar ik veel ervaring heb opgedaan en met plezier heb gewerkt. Uiteindelijk heb ik meer ervaring uit de praktijk gehaald door te werken bij diverse drukkerijen, printshops en opdrachten bij een communicatiebureau.

 

HOE

Het leukste vind ik om met mensen samen te werken aan een oplossing. Het is heel gaaf om samen een project of product te ontwikkelen. Je leert namelijk heel veel van elkaar door ervaringen en ideeën te delen om daarna samen tot een creatieve oplossing te komen. Of het nou een logo, infographic is of een decor.

Voorbeeld: Zo heb ik voor een basisschool heel veel decors gemaakt. Dan maak ik van tevoren een ontwerp in een maquette vorm. Dan ga ik overleggen met mijn team en zo komen we tot hele leuke ideeën en oplossingen waar anderen weer meer ervaring mee hebben zoals gebruik van zelfgemaakte pilaren van stof en licht. Of draad die mbv batterijen een neon lichteffect geeft. Die ervaringen neem ik weer mee voor nieuwe gave projecten.

Door mij te verdiepen in de betekenis achter het bedrijf of product, kan ik beter mijn ideeen en oplossingen bedenken om zo goed mogelijk mijn ontwerp te maken zodat deze goed aansluit bij de wensen en vraag van de klant.

 

Voorbeeld: Zo had VVV Leusden ook een wens om op een eenvoudige manier hun klanten (wandelaars en fietsers) overzichtelijke kaarten te laten maken.

Door goed te luisteren en samen te kijken naar een oplossing, zijn er prachtige plattegrond kaarten ontwikkeld zodat zij met die kaarten kunnen zij in één oogopslag laten zien en uitleggen waar de routes lopen en hoelang deze duurt.
Het was een flinke klus maar het resultaat mag er zijn.

Maar niet alleen resultaat vind ik belangrijk maar ook de kwaliteit vind ik belangrijk voor mijn klanten. Zeker als het om drukwerk gaat!

De kans is groot dat ik ook jou kan helpen met het ontwikkelen van jouw product of merk (logo) door samen tot een creatieve (wellicht een innovatieve) oplossing te komen voor jouw probleem (lees: wens/vraag).

Ga jij met mij de uitdaging aan?