yes,

that's me 

grafisch ontwerpbureau voor B2B en kleine ondernemers

01

about me

Ik ben Neeske, grafisch ontwerper en kleurexpert. Ik ben een grafisch ontwerpster die met de juiste kleurenpalet en de expertise van de klant (het bedrijf) een passende “brand” kan ontwikkelen. Ik help zelfstandige professionals en de grotere ondernemingen (innovatieve, technische-, bouw-, duurzame en energiemaatschappijen) om hun identiteit een professionele uitstraling te geven door een combinatie van hun expertise en kleurgebruik een passend logo te ontwerpen of een infographic die een verhaal van het bedrijf doorvertaald van tekst naar beeld.

Techniek, innovatieve projecten vind ik erg interessant en zal altijd met de tijd mee moeten om niet achter te blijven met andere landen. Zo vind ik duurzaamheid ook belangrijk, want we hebben het tenslotte in bruikleen. Daar mogen we als mens best zuinig op zijn.
Daarnaast ben ik geïnteresseerd in mooie bouwwerken en architectuur. Dat is waarom ik mij specifiek richt op de innovatieve, technische-, bouw-, energie en bedrijven die met duurzaamheid te maken hebben.

02

the struggle

Veel (vooral startende) ondernemers hebben niet de creativiteit, kennis (van branddesign), skills en grafische (dure) programma’s om een goed professioneel logo te ontwerpen en “knutselen” zelf wat in Paint. Daardoor krijgt het logo niet de gewenste professionele uitstraling waardoor potentiele klanten niet zo snel met die ondernemer een deal durven te sluiten, dat zou jammer zijn.

03

ideologie

Ik ben ervan overtuigd dat een goed logo die professionaliteit en expertise uitstraalt echt belangrijk is voor een bedrijf of ondernemer.
Ik geloof in de kracht en de professionele uitstraling van het logo, zodat de ondernemer “de expert status” krijgt die het verdient en zichtbaar kan zijn naar de buitenwereld.

Daarom is het voor Appel&Jij zo belangrijk dat zij met een nieuw logo een andere professionele uitstraling krijgt waarin zij haar vak als coach op gebied van voeding én lifestyle kan onderscheiden binnen haar klantenkring maar ook naar buiten.

04

to be proud

Afgelopen jaren heb ik met mijn kennis en ervaring zowel startende ondernemers als bestaande klanten geholpen aan een logo, magazines en brochures. Maar ook speciale wensen. Ik zie dat zij dankbaar zijn met hun nieuwe huisstijl of mooie jaarverslagen en de posters waar zij zo’n grote wens voor hadden die ik voor hun heb kunnen realiseren.

Ik durf te zeggen dat ik er trots op ben dat ik als grafisch ontwerper een bijdrage kan leveren aan de vraag en product die ik met succes heb uitgevoerd, zodat de klant hun vak met passie kunnen uitvoeren.

Daarnaast vind ik het belangrijk om ook iets voor maatschappelijk belang iets te betekenen. Zo heb ik met Matchbeurs Leusden 3 matches gesloten met VVV Leusden, Leusdens Mannenkoor en Present Amersfoort. Maar waar ik echt trots op ben is door mij ontworpen, vormgegeven jaarverslag voor Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam. Mooie infographics ontworpen en fris opgemaakt. Ja, dat zijn projecten waar ik echt een warm hart van krijg. Daar waar ik mijn ziel en zaligheid in kan stoppen.

infographic MDRA

05

my ticket to succes

Met mijn ervaring en creativiteit wil ik posters ontwikkelen voor de vastgoedbedrijven of bedrijven die bijvoorbeeld personeel willen leren meer duurzamer te worden.
Want als je als bedrijf door de overheid meer moet gaan betalen voor de CO2, dan kunnen we met ons allen wat aan doen, toch?

Posters kunnen dan worden gedownload in een webshop. Maar natuurlijk kunnen ze ook naar eigen wens door mij worden vormgegeven met bijvoorbeeld infographics.
Meer weten?

06

Contact

Ja, ik heb je hulp nodig

Laat mij jou helpen om duurzamer te worden met een persoonlijk samengestelde poster.