!?

matchbeurs leusden

Matchbeurs Leusden is een evenement waar commercieel en ideëen bij elkaar komen.
Er wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Zinvol zakendoen met gesloten beurzen!

 

Met de hulp van matchmakers en aanwezige notarissen worden matches gesloten tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Mooie, kleine, grote, verrassende en inspirerende matches. Wie niet waagt die niet wint.

01

project VVV Leusden

Voor VVV Leusden heb ik twee versies gemaakt van plattegronden. Fietsroutes en wandelroutes. Flinke klus maar resultaat is geslaagd.

Het was ontzettend fijn, dat Neeske goed luisterde naar de wensen van de VVV. Dit geeft een persoonlijke benadering en een prettige samenwerking. VVV Leusden is hier ontzettend blij mee. Zo kan VVV Leusden haar bezoekers, recreanten en toeristen laten zien, hoe en waar de routes lopen door het prachtige Leusden en haar veelzijdige regio.

Engelien de Jong

02

Project Present Amersfoort

Voor Present Amersfoort ben ik bezig met het ontwerpen van een Time-out folder. Present Amersfoort heeft mij gevraagd om dit voor hun te maken, tevens fotografie op mij te nemen. Deze folder is binnenkort te zien.
Time-out is een folder die informatie verstrekt aan zowel de jongeren als het gastgezin die de puber (tot 18 jaar) in huis een warm plek biedt als hij of zij thuis niet meer kan omgaan met een bepaalde situatie.
Model: Jasmijn Kalk

03

Project leusdens mannenkoor

Voor het Leusdens mannenkoor ga ik diverse uitingen maken. Dit zijn onder andere opdrachten van flyer, programmaboekje en poster. Ze worden drukklaar gemaakt, want drukwerkbegeleiding wordt ook door Blue Orange Design geregeld.

04

ja, ik wil...

... samenwerken!

Bent u enthousiast, non-profit of een stichting die mijn hulp goed kan gebruiken? Laat mij uw ideeën horen, daar kunnen we vast samen uitkomen.

Email: neeske@blueorangedesign.nl

Tel: 06-5127 1624