PORTFOLIO

flyers & folders

grafisch ontwerpbureau voor de B2B omgeving

01

flyers en folders

Bij uw huisstijl wilt u natuurlijk uw (potentiele) klanten op de hoogte brengen wie u bent, wat u doet, uw mogelijkheden en waar u zit. Dit kunt u vertalen naar een give-away, een strooier. Makkelijk, klein en het kan zo creatief mogelijk naar uw wensen. Misschien gaat u naar de beurs om uw producten te showen zodat klanten het kunnen voelen en ervaren. Zo’n flyer of folder kunt u dan op tafel leggen of u verspreid het in uw regio door de brievenbus. 

Met onze ervaringen en netwerk van tekstschrijvers en drukkers kan uw flyer of dergelijk promotie materiaal onder één dak geregeld worden. Van flyer tot banner, beurspanelen. Geen vraag is ons te veel.

02

Projecten

03

promotie materiaal en beurzen

De huisstijl bevat ook folders of flyers met uw boodschap en uw visie  en korte portfolio mooi vormgegeven als give-away aan uw (potentiële) klanten op bijvoorbeeld een beurs of die in de brievenbus in uw regio kan verspreiden.

Niet alleen flyers zijn promotie materialen voor beurzen. Heeft u ook gedacht aan banners of posters? 

Meer weten? Vraag bij mij naar de mogelijkheden.

Poster voor beurspaneel Airborne

04

Contact

NEED A flyer?

Pak deze kans voor uw promotie materiaal en ik help graag met de vormgeving en advies voor dergelijk beursmateriaal zoals een banner.

Email: neeske@blueorangedesign.nl

Tel: 06 5127 1624